Kontorfællesskabet 5teSTED 

Vi bor på Gothersgade, lige ved Kgs. Nytorv

Navnet
4. dimension, 5te sted, 6.sans..? Navnet stammer fra dengang Wilhelm Hansen brødrene købte huset i 1874. Dengang var 5teSTED en del af adressen på bygningen fordi den er 5te bygning fra Kongens Nytorv. Wilhelm Hansen Brødrene havde i tidernes morgen den største produktion af noder i Europa og blev efterfølgende til musik forlag og meget andet. Idag ejes bygningerne af Wilhelm Hansen Fonden der lejer det meste ud til 5teSTED, der drives af Mikkel og Britt

Kontorfælleskabet 5teSTED

5teSTED blev oprettet i sin nuværende form i 2011 som en naturlig udvikling af et mindre set-up med stort branchespænd og en enormt hyggelig stemning rundt om frokostbordet. En stemning vi har bibeholdt til trods for at vi idag består af mere end 50 virksomheder og 110+ kontorkolleger. Vi rummer alt fra investerings rådgivere til grafikere og sprængstof eksperter.

Hvor end du sidder i huset, sidder du ved siden af en kompentence stærk kollega hvor sparring, networking og samarbejde er en mulighed. Vi har et utal af samarbejder på kryds af huset, mange formes over en kop kaffe eller på netværksmøderne der foregår 1 gang om måneden.

Vi kunne skrive lange lister om hvor fint her er, men kom selv og se os an og smag på kaffen. Vi har som oftest venteliste på faste pladser men har i skrivende stund et ledigt kontor samt ledige flex pladser.

Skriv eller ring til Mikkel, Catharina eller Britt.