Kontorfællesskabet 5teSTED 

Københavns hyggeligste kontorfællesskab ligger i Gothersgade – lige ved Kgs. Nytorv.

Har du brug for et dejligt sted at arbejde og søde folk omkring dig, er 5teSTED det helt perfekte sted.

5teSTED blev oprettet i sin nuværende form i 2011 som en naturlig udvikling af et mindre set-up med stort branchespænd og en enormt hyggelig stemning rundt om frokostbordet. En stemning vi har bibeholdt til trods for at vi idag består af mere end 80 virksomheder og over 130 kontorkolleger.

Hvor end du sidder i huset, sidder du ved siden af en kompentencestærk kollega hvor sparring, networking og samarbejde er en mulighed. Vi har et utal af samarbejder på tværs af huset. Mange formes over en kop kaffe i frokoststuen eller på netværksmøderne, der foregår en gang om måneden.

Navnet
4. dimension, 5te sted, 6.sans…? Navnet stammer fra dengang Wilhelm Hansen-brødrene købte huset i 1874. Dengang var 5teSTED en del af adressen på bygningen, fordi den er 5te bygning fra Kongens Nytorv. Wilhelm Hansen-brødrene havde i tidernes morgen den største produktion af noder i Europa og blev efterfølgende til musikforlag og meget andet. Idag ejes bygningerne af Wilhelm Hansen Fonden, der lejer det meste ud til 5teSTED, der drives af Mikkel og Britt.

Ledige pladser

Vi er som oftest meget tæt på fuldt belagt, men er du på udkig efter en plads eller et kontor, så kontakt os alligevel. Vi er gode til at finde på løsninger.

Kontakt os på 3325 5800 eller mail@5tested.dk, så aftaler vi en tid, hvor du kan kigge forbi, se stedet an og smage vores gode kaffe.