“En del af et helt særligt kontorfællesskab”

”Moving Copenhagen er et lille kommunikationsbureau med store kunder. Når vi kan løfte markante opgaver og store projekter, skyldes det i høj grad folkene, firmaerne og festlighederne i 5teSted. Vi kan holde kvaliteten oppe og priserne nede, fordi vi er en del af et helt særligt kontorfællesskab, hvor der aldrig er langt til byens bedste specialister”

 - Nina Vinther Andersen
Stifter af Moving Copenhagen

Fantastiske muligheder for samarbejde på tværs af huset”

"5teSted giver fantastiske muligheder for samarbejde på tværs af huset. Jeg havde glæden af at sidde på kontor derinde i 3 år. Nu, 2 år efter jeg forlod stedet, har jeg stadig samarbejdspartnere derinde. Ligesom gode venskaber og faglige fællesskaber bliver holdt ved lige." 

-Carina Korterup
Digital projektleder, Gyldendal


 

“5tested er fyldt med god energi og en helt unik atmosfære af fællesskab"

- Fabiola Christensen
Vært på podcasten Fabiola SHARE og ekspert i personlig branding for mænd.


“Modtaget som et familiemedlem”

"Der er i mit sind ingen tvivl om, at 5teSted er et af de mest unikke kontorfællesskaber jeg kender til. Jeg har siddet på en del kontorfællesskaber - og set mange, rundt om i verden, som digital-halv-nomade.

5teSted er det eneste kontorfællesskab hvor jeg i den grad har følt mig modtaget som et familiemedlem. Her er hjertevarme, styr på tingene og et fællesskab der er stærkere end mange andre steder.

Og ud over fællesskabet er der naturligvis også alle de andre goder, som ellers følger med et veldrevet kontorfællesskab, som f.eks. samarbejder, handel på tværs af virksomheder og god kaffe"

- Yan Knudtskov Nielsen
Ejer, Yan&Co ApS

“Mere end bare ens kontorkollegaer”

"Der er mange ting at fokusere på, når man skal skrive en anbefaling til 5teSted. En fantastisk beliggenhed, den smagfulde kaffe eller flotte indretning.

Men dét, der gør 5teSted helt særlig for mig, er helt overordnet set kulturen og følelsen, jeg har i kroppen, når jeg går på arbejde. Kulturen sørger de dejlige værter, Britt og Mikkel, for at skabe rammerne omkring. Det har tiltrukket de skønneste mennesker, og de udvikler sig på kort tid til at være mere end bare ens kontorkollegaer.

Når man bruger mange af sine vågne timer her, bliver det gode miljø og ånden i huset vigtig, og det gør mig bl.a. derfor glad at gå på arbejde. Mine varmeste anbefalinger til 5teSted fra en mangeårig beboer."

- Anja Gorm Knudsen
Direktør, Springfeed

5teSTED kan det som alle andre kontorfællesskaber prøver at skabe.

Vi har været en del af mange fællesskaber, dog ikke som 5teSTED, hvor man kan det med at få hele huset til at føle et fællesskab, på trods af vidt forskellelige mennesker og virksomheder.

Man ved det er sandt når man virkelig mærker, at man savner dem efter at man er flyttet

- Jens Davidsen

Ejer, KlarPris A/S

 

“Daglig kilde til smil”

“For mig er 5teSted en uudtømmelig daglig kilde til smil, høj faglig sparring og inspirerende samvær med andre selvstændige. Som iværksætter risikerer du let at spilde tid, penge og kræfter på de mange praktiske opgaver.

5teSted er et mangfoldigt mix, der gør at du ikke kører surt. Her er en kultur med en stor faglig bredde og en dyb erfaring, der indbyder til videndeling. Du lærer så meget af at være en del af 5teSted. Uanset hvilken udfordring du som iværksætter står over for, er der alle vegne velvilje, indsigt og hjælp at hente. Det er ekstremt værdifuldt.”

- Christian Eskelund-Hansen
Stifter & indehaver, Northern Gate

“Mit andet hjem”

"5teSted har været mit ‘andet hjem’ siden det så dagens lys i 2011. Det er her mine møder garneres med god kaffe. Det er her jeg bliver inspireret ved netværksmøder og givtige snakke ved kaffemaskinen. Vi siger “godmorgen" og "god aften" og "har du en haft en god weekend?"

Det er her jeg finder nye samarbejdspartnere - eller bliver nogens samarbejdspartner. Mine kunder føler sig godt tilpas herinde, og nyder kontorstilen med et twist af kreativ lounge - og det gør jeg også."

- Annette Bjerre Andersen Ryhede
Speakercoach, foredragsholder, forfatter og ejer, ARTIKULATION